Output - varestamdata

En del af den nye Branchestandard fra DBK er et format for leverance af varestamdata fra DBK. Data kan bl.a. benyttes af webshops til at vise et produktkatalog med bøger.

Dokumentation

Hent dokumentation i nedenstående filer.

Version Dato Beskrivelse Dokumentation
9.7
11. januar 2022
Rettelse af bogstavsencoding
Ændret kategoristruktur
Download
9.8
12. december 2022
Generel fejlretning
Download

Relaterede artikler

Brugere og rettigheder

Brugere og rettigheder Brugere og rettigheder Som firmaadministrator kan du selv oprette, rette og slette brugere til mit.dbk.dk for din organisation. Hver bruger tilføjes en

Læs mere »

Frieksemplarer

Frieksemplarer Hvad er frieksemplarer? Frieksemplarer eller “friex” bruges af forlag til at sende gratis eksemplarer af en eller flere bøger til forfattere, anmeldere, deltagere ved

Læs mere »

Lagerstatus

Output – varestamdata En del af den nye Branchestandard fra DBK er et format for leverance af varestamdata fra DBK. Data kan bl.a. benyttes af

Læs mere »

Salgstransaktioner

Output – varestamdata En del af den nye Branchestandard fra DBK er et format for leverance af varestamdata fra DBK. Data kan bl.a. benyttes af

Læs mere »

Lagertransaktioner

Output – varestamdata En del af den nye Branchestandard fra DBK er et format for leverance af varestamdata fra DBK. Data kan bl.a. benyttes af