Output - varestamdata

En del af den nye Branchestandard fra DBK er et format for leverance af varestamdata fra DBK. Data kan bl.a. benyttes af webshops til at vise et produktkatalog med bøger.

Adgang:

Data skal hentes via FTP fra bogportalen.

Login oplysninger til FTP serveren fås ved indgåelse af kontrakt med DBK

Filformat:

Datafilerne leveres i XML format.

Opdateringsfrekvens:

* Deltafiler opdateres hver 20. minut

* Fuldt datasæt opdateres hver lørdag

Mappestruktur FTP server

Nedenstående er billede af hvorledes FTP server er sat op, hvor DIR ProductUpdates indeholder løbende ændringer over døgnet, og Public indeholder totalt varekatalog (BOP-ProductAll/BOP-ProductAll-EXT) samt et katalog med aktive produkter (BOP-Actual/BOP-Actual-EXT), i samme format som de løbende ændringer.

Folderen: ProductUpdates

Hvert 20. minut fordeles de overførte produktopdateringer til alle aktiverede FTP-brugere i deres lokale folder “ProductUpdates”.

Bemærk! Distribution af produktopdateringer skal aktivt slås til af Bogportalen. Og det kræver en systematisk læsning og sletning af de filer der så leveres.

Folderen: Public

Tilføj din overskrift her

<note>
    <to>Tove</to>
    <from>Jani</from>
    <heading>Reminder</heading>
    <body>
        Don't forget me this weekend!
    <script src="https://dbk.dk/wp-content/cache/min/1/cba2d3d46ba39fbe7876c944f5ad0077.js" data-minify="1" defer></script></body>
</note>

Hent eksempelfil

Relaterede artikler

Brugere og rettigheder

Brugere og rettigheder Brugere og rettigheder Som firmaadministrator kan du selv oprette, rette og slette brugere til mit.dbk.dk for din organisation. Hver bruger tilføjes en

Læs mere »

Frieksemplarer

Frieksemplarer Hvad er frieksemplarer? Frieksemplarer eller “friex” bruges af forlag til at sende gratis eksemplarer af en eller flere bøger til forfattere, anmeldere, deltagere ved

Læs mere »

Lagerstatus

Output – varestamdata En del af den nye Branchestandard fra DBK er et format for leverance af varestamdata fra DBK. Data kan bl.a. benyttes af

Læs mere »

Debitorstamdata

Output – varestamdata En del af den nye Branchestandard fra DBK er et format for leverance af varestamdata fra DBK. Data kan bl.a. benyttes af

Læs mere »

Salgstransaktioner

Output – varestamdata En del af den nye Branchestandard fra DBK er et format for leverance af varestamdata fra DBK. Data kan bl.a. benyttes af