Uregelmæssigheder i forbindelse med ERP-system skiftet

DBKs nye digitale landskab – December 2023 –

Kære Kunde 

Det er blevet tid til en status på vores skifte af ERP-system. 
Selvom der har været stille omkring vores skifte af ERP-system, så har projektet på ingen måde ligget stille.
Det betyder, at vi nu er nået til en fase i vores systemskifte, hvor fokus er på at teste vores samlede set-up færdigt. Det vil sige – kan ERP-systemet kommunikere korrekt med vores portaler og produktionssystemer?

Det er vigtigt for DBK at alle scenarier er gennemtestet tilfredsstillende inden vores systemskifte, så overgangen til det nye ERP kan ske så gnidningsfrit som muligt.

Hvis alle milepæle opnås, er vores forventede ”go-live” i Q2 2024.

Første væsentlige milepæl er ultimo januar. Når den forhåbentlig er vel overstået, vil vi være i stand til at melde mere præcist ud, hvornår i Q2 vi forventer at ”go-live”.
Der vil frem mod Q2, blive gennemført nogle udvidet testforløb. I vil naturligvis blive adviseret, såfremt de planlagte testforløb får betydning for driften.  

Når dato for ”go-live” er på plads ultimo januar, igangsætter vi forskellige tiltag i forhold til undervisning af interne og eksterne parter. Det betyder, at I vil modtage materiale i form af webinarer og vejledninger i brugen af de nye systemer.

Til de kunder, hovedsageligt forlag, der er opsat til automatisk indlæsning af salgs- og lagertal, vil der, i perioden frem mod ”go-live”, være mulighed for aktivt at modtage data og teste det i egne systemer. Efter hvert testforløb vil der blive genereret output-rapporter med salgs- og lagertransaktioner. Rapporterne formidles til jer via den ”normale” FTP. Yderligere information herom følger.

For en god ordens skyld vil vi igen præcisere, at alle input formater i form af forlagsintegrationer (AB) samt webintegrationer vers. 1.3 understøttes i vores nye it-systemer.

Fremover kommer I til at høre fra os en gang om måneden med en general status, så I kan følge med her i slutspurten af vores længe ventede systemskifte.

I ønskes alle en god jul.  

Søg på dbk.dk: