Der er forventes én dags forsinkelse i leveringer pga. datakommunikation

DBKs nye digitale landskab – September 2023

Kære kunde

Vi nærmer os med hastige skridt årets travleste sæson, og i den forbindelse vil vi gerne give en status på vores nye digitale IT-landskab.

Siden sidste udmelding er vores projektplan og tidsplan blevet revideret.

Det betyder to ting. Det ene, at vi har etableret et mere avanceret testsystem i samarbejde med vores tyske leverandør Witron. Testsystemet gør det muligt at udvide testen af samspillet mellem vores produktionsstyringssystem fra Witron og vores nye ERP-system fra Microsoft.

Derudover gør testsystemet det muligt for os at simulere vores produktion uden at skulle lukke selve produktionen ned. I vil derfor ikke blive påvirket af weekendlukninger fremover, når vi skal teste.

For det andet har vi valgt ikke melde en endelig Go-Live dato ud endnu. Det er stadig et stort og komplekst projekt, med mange komponenter der skal passe sammen. Og for at sikre at vi kommer godt og sikkert fra start med et nyt IT-system, vil det være udfaldet af vores mange testforløb, som bestemmer, hvornår vi kan gå Live.

I stedet for en præcis dato for Go Live, vil I løbende blive opdateret på IT-projektets fremdrift.

Den endelige dato for Go Live meldes ud med ca. 4 – 6 ugers varsel.

Vi kan dog garantere, at Go Live først kommer til at ligge i det nye år. Der bliver altså ikke skiftet IT-systemer før vi er på den anden side at årets absolutte højsæson.

Med Venlig Hilsen
DBK

Søg på dbk.dk: