Varestamdata

Frekvens: Deltaopdateringer hvert 20. minut og fulde opdateringer hver lørdag

Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK eller efter aftale på kundens egen FTP.

Formater:  XML

Navngivning: “Varenummer i Bogportalen>-<Timestamp i formatet yyyyMMddHHmmss>.xml

Varestamdata FAQ

4.1 Er der planer om at understøtte Onix standarden?

Den nuværende bogportal kommer ikke til at understøtte Onix formatet, men et skifte til Onix er inde i overvejelserne i forbindelse med den kommende udgave af Bogportalen.

Relaterede artikler

Kundestamdata

Frekvens: Opdateres dagligt Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK eller efter aftale på kundens egen FTP.  Formater:  XML og CSV Navngivning: “KundeStamdata_Forlagsnummer_YYYY-MM-DD_TT-MM-SS-MS” Feltnavn

Læs mere »

Lagertransaktioner

Frekvens: Opdateres dagligt Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK eller efter aftale på kundens egen FTP.  Formater:  XML og CSV Navngivning: “LagerTransaktioner_Forlagsnummer_YYYY-MM-DD_TT-MM-SS-MS” Feltnavn Beskrivelse

Læs mere »

Salgstransaktioner

Filen “Salgstransaktioner” indeholder indeholder alle fakturalinjer for titler som ejes af det givne forlag.   Frekvens: Opdateres dagligt Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK

Læs mere »

Lagerstatus

Frekvens: Opdateres dagligt Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK eller efter aftale på kundens egen FTP.  Formater:  XML og CSV Navngivning: “LagerStatus_Forlagsnummer_YYYY-MM-DD_TT-MM-SS-MS” Feltnavn

Læs mere »

Outputdata

Kunder der har dataintegrationer med DBK kan modtage informationer fra DBK via outputdata. Ønsker du adgang til dataintegrationer fra DBK, kan du kontakte os her,