Der er forventes én dags forsinkelse i leveringer pga. datakommunikation

Sælger du skønlitteratur børnebøger kogebøger rejsebøger biografier historiske bøger krimier kærlighedsromaner lærebøger ungdomsbøger ?

Få adgang til Danmarks største udvalg af bøger

Få adgang til bøger fra over 700 danske forlag

DBK er for alle der handler med bøger.

Uanset om bogsalg er dit primære forretningsområde, eller du blot vil sælge bøger som et supplement til en anden forretning, er du velkommen hos DBK. Alle får adgang til vores digitale selvbetjeningsværktøjer og store forhandlere får specielle fordele som eksempelvis vores unikke distributionsløsning til boghandlere.

Vi er specialister i løsninger til danske boghandlere

Skræddersyet til bogbranchen

DBK er udviklet i samarbejde med boghandlere og forlag, og er derfor specialiseret i indkøb, lager og distribution til den danske bogbranche.

Bogbranchens indkøbsplatform

Få adgang til Bogportalen hvor du kan finde inspiration, støtte til kundevejledning og indkøbe samtlige danske publikationer. Så kan du altid finde den rigtige bog til dine kunder.

Saml indkøb på tværs af forlag

Bestil og få leveret bøger i én samlet proces på tværs af forlag. Lettere indkøb, nemmere varemodtagelse og mindre administration.

Distribution til- og for bogbranchen

DBK har attraktive distributionsaftaler der sikrer lave forsendelsesomkostninger, branchetilpassede leveringstidspunkter og afhentning af returvarer.

Sælger du også bøger på nettet? - Se vores specielle løsninger til webshops.

Bogportalen - hele branchens markedsplads.

Bogportalen.dk sikrer at du som forhandler kan søge og bestille samtlige danske bøger fra over 700 forlag. Du får samtidig adgang til features som retur og ombytninger, der kan være vigtige værktøjer til din forretning.

Sådan kommer du i gang

Udfyld formularen, så vurderer vi hvorvidt du kan blive oprettet som boghandler eller forhandler. Det er gratis at blive oprettet og tager under 5 arbejdsdage.

Søg på dbk.dk: