Normal drift. Kan forekomme øget behandlingstid på varemodtagelse. DBK + PostNord lukket 5/6

Sælger du krimier børnebøger kærlighedsromaner kogebøger lærebøger rejsebøger biografier ungdomsbøger skønlitteratur historiske bøger hobbybøger ?

Få adgang til Danmarks største udvalg af bøger

Få adgang til bøger fra alle danske forlag

DBK er for alle der handler med bøger.

Uanset om bogsalg er dit primære forretningsområde, eller du blot vil sælge bøger som et supplement til en anden forretning, er du velkommen hos DBK. Alle får adgang til vores digitale selvbetjeningsværktøjer og store forhandlere får specielle fordele som eksempelvis vores unikke distributionsløsning til boghandlere.

DBK Lager

Vi er specialister i løsninger til danske boghandlere

Skræddersyet til bogbranchen

DBK er udviklet i samarbejde med boghandlere og forlag, og er derfor specialiseret i indkøb, lager og distribution til den danske bogbranche.

Bogbranchens indkøbsplatform

Få adgang til Bogportalen hvor du kan finde inspiration, støtte til kundevejledning og indkøbe samtlige danske publikationer. Så kan du altid finde den rigtige bog til dine kunder.

Saml indkøb på tværs af forlag

Bestil og få leveret bøger i én samlet proces på tværs af forlag. Lettere indkøb, nemmere varemodtagelse og mindre administration.

Distribution til- og for bogbranchen

DBK har attraktive distributionsaftaler der sikrer lave forsendelsesomkostninger, branchetilpassede leveringstidspunkter og afhentning af returvarer.

Sælger du også bøger på nettet? - Se vores specielle løsninger til webshops.

Bogportalen - hele branchens markedsplads.

Bogportalen.dk sikrer at du som forhandler kan søge og bestille samtlige danske bøger fra over 700 forlag. Du får samtidig adgang til features som retur og ombytninger, der kan være vigtige værktøjer til din forretning.

DBK
DBK

Sådan kommer du i gang.

Udfyld formularen, så vurderer vi hvorvidt du kan blive oprettet som boghandler eller forhandler. Det er gratis at blive oprettet og tager under 5 arbejdsdage.

Indtast brugernavn og adgangskode for at logge ind i Mit DBK

Brugernavn:
Adgangskode: