Normal drift

Løsninger til alle typer forlag

Lager, distribution, digitale løsninger

Vi har alle de essentielle værktøjer til dit forlag

Skræddersyet lagersystem

Et topprofessionelt automatiseret lagersystem, der er skræddersyet til den danske forlagsbranche, hvilket giver lave omkostninger og stor fleksibilitet.

Effektiv distribution

Fælles distribution til forhandlere på tværs af forlag, sikrer mindre energiforbrug, mindre trængsel på vejene og lavere omkostninger for forlagene.

Stærke selvbetjeningsværktøjer

Få adgang til lagertal, varemodtagelse, administration af metadata, returforespørgsler og meget mere i selvbetjeningsværktøjerne.

Målrettet markedsføring

Få vist dine titler i Bogportalen - den største markedsplads for bøger. Her kan du let få vist dine titler til alle professionelle bogkøbere i Danmark.

Dedikerede lagerløsninger til forlagsbranchen.

DBK kan varetage alle faser af den fysiske distribution - lige fra varemodtagelse til opbevaring, overvågning, styring, forsendelser, retur og ombytninger. Vi har en løsning der passer netop dit behov.

Vi leverer til alle de største bogforhandlere i Danmark

Få adgang til Bogportalen

Hvad koster det?

DBK afregner efter en individualiseret prisliste. Det betyder i praksis, at du betaler individuelt for lagerleje, fysisk håndtering af titler, markedsføring på Bogportalen og fragt.

Lad os klare faktureringen​

Slip for besværet med fakturering og administration. Med Debitorservice fra DBK, overtager DBK de administrative opgaver med fakturering af forhandlere, og sender månedligt konsoliderede oversigter og betalinger til dit forlag.​

Added value services​

DBK kan også hjælpe med specielle håndteringsopgaver som eksempelvis collipak til supermarkeder, udskiftning af smudsomslag m.m.

IT integrationer

Få fingeren på pulsen og mindre administration med en IT integration. Vi hjælper bl.a. vores kunder med at integrere ordrer, salgs- og lager rapportering og vedligeholdelse af varestamdata.

Er du et helt lille forlag?

Letlevering er en skræddersyet løsning til de helt små forlag, hvor du får en samlet løsning, der både indeholder lager hos DBK, synlighed på bogportalen, forsendelse til købere, fakturering og rapportering.

Sådan bliver du kunde (det tager under 5 hverdage)

Indgå en aftale med DBK

Få tilsendt og underskriv en kontrakt med DBK.

Bliv oprettet i vores portaler

Få adgang til Bogportalen der indeholder alle danske bøger, og Mit DBK hvor du kan se fakturaer, styre lager, retur, frieksemplarer og meget andet. 

Opret metadata på dine titler i Bogportalen

Dine titler bliver synlige og søgbare for alle boghandlere og forhandlere i Danmark.

Adviser og send bøger til DBK

Adviser om hvilke- og hvor mange titler du sender til os.

DBk modtager bøgerne

Vi modtager titlerne og ligger dem på vores lager, klar til bestillinger fra Bogportalen.

Dit forlag er nu klar

Dine bøger ligger nu på DBK's lager og du har fordelene ved at kunne sælge bøger på Bogportalen og lade DBK håndtere logistikken. 

Søg på dbk.dk: