Uregelmæssigheder i forbindelse med ERP-system skiftet

Læsehjørnet

Solen skinner ☀️ og i dag skal I høre om det andet, af i alt syv inspirerende projekter, som er årets udvalgte.

Læsehjørnet er et projekt om at skabe og dele læseglæde børn imellem. Læsehjørnet er en podcast hvor værterne er børn i alderen 11-14 år. Her er det børnene der sætter dagsordenen uden styring fra voksne. Det er, i al sin enkelthed, børn der diskuterer litteratur.

Der er allerede udgivet syv afsnit som kan høres på eReolen Go! og andre podcastplatforme. Ansøgningen søger støtte til to nye afsnit.

DBK finder det enormt inspirerende at give børnene ordet og så fri en ramme. Det er interesseudvikling på højeste plan og konceptet virker. Læsehjørnets børn og lyttere formår at blive ambassadører for hvor fedt det er at læse.

“Det er en fornøjelse at kunne give børnene i Læsehjørnet nogle gode rammer til at smitte os alle sammen med deres store og fine læseglæde.

At være et af årets udvalgte læseprojekter gør mig inderligt glad, ikke mindst på deres vegne. At skabe mere plads til at høre børnenes egne stemmer om deres egen kultur ligger mig varmt om hjertet, og det er rart, når det påskønnes.” Anya Winqvist, producent Læsehjørnet

Følg med og deltag på Bogforum den 4. november, hvor det afsløres hvilke projekter der modtager fondsstøtte i år.

Søg på dbk.dk: