Uregelmæssigheder i forbindelse med ERP-system skiftet

DBK søger en LEAN- og procesfacilitator

Vil du være med til at skabe og implementere fremtidens LEAN-setup i en produktionsvirksomhed med masser af optimeringspotentiale?

Du får en afgørende rolle i at realisere et betydeligt optimeringspotentiale på DBK’s produktionssites i Køge og Haslev.

Om jobbet

DBK er i gang med en spændende forandringsrejse, hvor sikker daglig levering af bøger er et succeskriterie.

Vi modtager, plukker og pakker samt distribuerer bøger fra over 700 forlag og 450 forhandlere til flere tusinde private modtagere, institutioner og virksomheder i Danmark og udlandet.

Du bliver den drivende/udførende kraft på netop den del af forandringsrejsen, hvor mindsettet fra LEAN og TWI skal bære DBK sikkert og stabilt ind i fremtiden.

I tæt samarbejde med produktionsledelsen identificerer og implementerer du konkrete forbedringstiltag. Du er dén ekstra ressource, der sikrer, at tingene bliver gennemført, når produktionsledelsen bliver ”ramt af drift”.

Du er selvstændigt og i samarbejde med produktionsledelsen udførende på en lang række konkrete opgaver i forbindelse med den praktiske implementering af en LEAN-kultur. Eksempler på opgaver kan være:

  • Uddannelse og træning af medarbejdere i LEAN-værktøjer
  • Uddannelse og træning af medarbejdere ved brug af TWI-metoden (Training Within Industry)
  • Udarbejde koncept for tavlemøder og standardisering af skilte, tavler og beskrivelser
  • Identificere best practice for udvalgte processer i produktionen og udarbejde SOP (Standard Operating Procedures) og SPL (Single Point Lessons) på baggrund heraf
  • 5S
  • VSM (Value Stream Mapping) og procesdokumentation

Du er en succes, når din indsats har gjort netop dén forskel, at systematiske forbedringsindsatser er tilstrækkeligt forankret, og du kan overdrage den videre udvikling og løbende vedligehold og drift til produktionsledelsen. Du bidrager med den støtte og udførende hjælp på opgaverne, som de har brug for, for at sikre en succesfuld og varig forankring i organisationen.

Om dig

Du har styr på din teoretiske rygsæk af LEAN-værktøjer og TWI-metoder. Det er vigtigere, at du udstråler højt energiniveau, vilje og gåpåmod, snarere end at du har flere års relevant erfaring fra lignende roller. Derfor er det fint, men ingen betingelse, at du har praktisk erfaring.

Du evner at omsætte din teoretiske LEAN-værktøjskasse til praktik, der giver mening for den enkelte medarbejder, og du motiveres af den praktiske tilgang til dine arbejdsopgaver. Desuden ser du det som en naturlig del af jobbet at have din daglige gang i produktionen.

Du er en udpræget DO’er, som arbejder struktureret og vedholdende, og du får afsluttet dine projekter til tiden.

Du er en fremragende facilitator og projektleder, der trives med at tage ansvar for at holde fast i aftalerne i en dagligdag, hvor der let kan ”gå drift i den”. Du har en positiv og imødekommende attitude, men har samtidig den autoritet, der skal til for at få ting til at ske.

Det er vigtigt, at du kan kommunikere og begå dig på alle organisatoriske niveauer, og at du kan samarbejde med såvel produktionsledelse som timelønnede medarbejdere.

Vi tilbyder

Du tilbydes en fantastisk mulighed for at være med til at opbygge det helt rigtige set up for Operational Excellence i en virksomhed med højt til loftet og et positivt arbejdsmiljø.

Du får mulighed for at sætte 100 % fokus på at indfri et markant optimeringspotentiale og bane vejen for at etablere en LEAN-kultur i organisationen.

Du får mulighed for personlig udvikling og et arbejde i frie rammer.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte COO Michael Hermann på telefon 20 30 78 41 eller supportchef Johnny Hemmingsen på telefon 61 20 18 63. Læs mere om Fonden DBK på www.dbk.dk

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning via ”Ansøg” hurtigst muligt og senest den 01.04.2024. Vi holder samtaler løbende og ansætter med tiltrædelse hurtigst muligt, når vi finder den rette kandidat.

Stillingen er besat. 

Søg på dbk.dk: