Der er forventes én dags forsinkelse i leveringer pga. datakommunikation

Hjælp - Track & Trace på Mit DBK

Hvor kan jeg se Track & Trace på Mit DBK?

På Mit DBK er det muligt at se Track & Trace på sendte ordrer

Du kan finde Track & Trace under Ordrer og Ordreoversigt.
Ud fra hver ordrer er der et symbol af en globus. Ved at trykke på globussen kan man se Track & Trace på den pågældende ordrer.

Videoguide - Track & Trace på Mit DBK

Kapitler i videoen:

00:00 Intro

00:04 Vælg Ordre og Ordreoversigt

00:14 Tryk på globussen ud fra ordren

00:26 Se Track & Trace hos PostNord

Track & Trace på Mit DBK

Kan jeg se Track & Trace på hver enkel pakke?

Fakturaer vises så snart de er genereret og udsendt fra DBK

Relaterede artikler

Oprettelse af brugere

Hjælp – Oprettelse af brugere Sådan oprettes brugere til Mit DBK Som firmaadministrator kan du selv oprette, rette og slette brugere til mit.dbk.dk for din

Læs mere »

Vis produkter

Hjælp – Vis produkter Produktvisning I produktvisning er der mulighed for hurtigt at se dit forlags produkter. Der er både mulighed for at se de