Lagertransaktioner

Frekvens: Opdateres dagligt

Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK eller efter aftale på kundens egen FTP.

Formater:  XML og CSV

Navngivning: “LagerTransaktioner_Forlagsnummer_YYYY-MM-DD_TT-MM-SS-MS”

Feltnavn Beskrivelse
Unikt ID
Transaktions nummer. Feltet indeholder et unikt nummer for den enkelte transaktion. Dette ID er IKKE identisk mellem Salgstransaktioner og Lagertransaktioner!
Titel
Navn på titel
EAN
Varens EAN
DBK vare id
Varens DBK ID (tildelt i DBK når varen oprettes)
Lagerbevægelse
Positiv = lager tilgang. Negativ = Lager afgang
Dato
Dato for varemodtagelse eller ordremodtagelse i DBK's ERP
Dato Finansiel
Dato for Faktura
Kategori
Typen af lagertransaktion
ASN nummer
ASN nummer angivet ved lagertilgang, hvis det er modtaget før varemodtagelsen (kan være tom)
Optællingsårsag
Årsagen til at bøgerne er returneret
Udleveringshåndteringstype
Typen af salgsordre som er årsag til lagerbevægelsen

Eksempel på lagertransaktions fil

Hent eksempel på en lagertransaktions fil i CSV.

XSD til lagertransaktions fil

Hent XSD fil, der beskriver felter xml output omkring lagertransaktioner. (Hvis filen åbnes som en blank side, så højreklik i browseren på den blanke side og vælg "Vis kildetekst")

Dokumentation på outputrapporter

Hent mapping fil der indeholder mapping af felter til tidligere formater som bl.a. Pctrans, KL rapporter m.m.

Lagertransaktioner - optælling

Som et supplement til lagertransaktionsfilen, udsendes også en lageroptællingsfil der kan benyttes til at ….

Frekvens: Opdateres dagligt

Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK.

Formater:  XML og CSV

Navngivning: “LagerTransaktioner_Forlagsnummer_YYYY-MM-DD_TT-MM-SS-MS”

Lagertransaktioner FAQ

3.1 Hvornår skal en salgstransaktion udløse lagertræk?
Alle lagertransaktioner med kategori “salgsordre” forefindes også i filen Salgstransaktioner. Bogføres lagertræk fra rapporten Salgstransaktioner skal alle transaktioner i rapporten Lagertransaktioner med kategori “Salgsordre” derfor ikke udløse lagertræk.
Indkøbsoordre = Varemodtagelse, og bogføres via rapporten Lagertransaktioner (figurerer kun på denne).
3.2 Er det muligt at identificere forskellige typer af varemodtagelse? F.eks. Via forskellige indleveringshåndteringstyper.

Nej, der er kun én type af varemodtagelse = Indkøbsordre

3.3 Hvordan håndterer DBK adviseringer fra trykkerierne genereret i det gamle system, og leveret i det nye?

Advisernger fra det gamle system kan ikke overføres til det nye system, men DBK vil sikre, at det ikke kommer forlagene til last i form af bøder etc.

3.4 I dokumentationen - Under Kategorien "optælling " figurerer en optællingsårsag = Move out. Dette er en fejl!

Move out er en intern flytning mellem DBKs lagrer, og kommer ikke med på lagertransaktionsrapporten!

3.5 Hvad betyder det, når feltet "DatoFinansiel" ikke er udfyldt?

Det betyder at lagertransaktionslinjen endnu ikke er faktureret.

Relaterede artikler

Varestamdata

Frekvens: Deltaopdateringer hvert 20. minut og fulde opdateringer hver lørdag Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK eller efter aftale på kundens egen FTP.  Formater:

Læs mere »

Kundestamdata

Frekvens: Opdateres dagligt Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK eller efter aftale på kundens egen FTP.  Formater:  XML og CSV Navngivning: “KundeStamdata_Forlagsnummer_YYYY-MM-DD_TT-MM-SS-MS” Feltnavn

Læs mere »

Salgstransaktioner

Filen “Salgstransaktioner” indeholder indeholder alle fakturalinjer for titler som ejes af det givne forlag.   Frekvens: Opdateres dagligt Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK

Læs mere »

Lagerstatus

Frekvens: Opdateres dagligt Kanal: Leveres på kundens sikre FTP hos DBK eller efter aftale på kundens egen FTP.  Formater:  XML og CSV Navngivning: “LagerStatus_Forlagsnummer_YYYY-MM-DD_TT-MM-SS-MS” Feltnavn

Læs mere »

Outputdata

Kunder der har dataintegrationer med DBK kan modtage informationer fra DBK via outputdata. Ønsker du adgang til dataintegrationer fra DBK, kan du kontakte os her,