Uregelmæssigheder i forbindelse med ERP-system skiftet

Der differentieres ikke mellem transportører på ordreniveau

For at sikre den bedste service og den hurtigste ekspedition er det kun muligt at differentiere mellem transportører på transportørniveau og ikke på ordreniveau.

Dette gælder i forhold til ordrer der er sendt via integrationer.

I praksis skal I derfor vælge, hvorvidt I vil benytte jer af DBKs fragtaftaler eller jeres egen aftale, inden for hver enkelt transportør (PostNord, DAO, GLS)

Eksempel:

Det er ikke muligt nogle gange at benytte DBKs PostNord aftale og andre gange jeres egen fragtaftale med PostNord. Benytter I eksempelvis PostNord, skal der altid benyttes samme aftale med PostNord (enten jeres egen eller DBK-aftalen).

Det er naturligvis stadig muligt at differentiere mellem DBKs fragtaftale og jeres egne fragtaftaler på transportørniveau (PostNord, DAO og GLS)

Eksempel:

I kan vælge altid at benytte jeres egen fragtaftale når I sender med DAO og altid benytte DBKs fragtaftale når I sender med PostNord.

Ved tvivl om fragtaftale, vil DBKs fragtaftale blive benyttet.

Ved Direkte salg og Frieksemplar bestemmer systemet automatisk om der sendes via PostNord (på DBK-aftale eller Danske Fragtmænd (også på DBK-aftale) Ved disse ordretyper beregnes det ligeledes automatisk om leveringen leveres i paller eller kasser.

Har du spørgsmål til denne side?

Udfyld nedenstående – så vender vi tilbage til dig.

Søg på dbk.dk: