Outputdata

Kunder der har dataintegrationer med DBK kan modtage informationer fra DBK via outputdata.

Ønsker du adgang til dataintegrationer fra DBK, kan du kontakte os her, og høre mere om priser og muligheder.

I forbindelse med introduktionen af det nye ERP system hos DBK, kommer outputdata fremover til at blive leveret i en række standardfiler som vi kalder den nye branchestandard.

Grundpillerne i standarden er 4 typer af output:

Output type Historik Format Frekvens Kilde Leveres på
Ny (ERP)
XML, CSV
Dagligt, ugentlig, månedlig
D365 FO
FTP
Ny (ERP)
XML, CSV
Dagligt, ugentlig, månedlig
D365 FO
FTP
Ny (ERP)
XML, CSV
Dagligt
D365 FO
FTP
Ny (ERP)
XML, CSV
Dagligt
D365 FO
FTP
Uændret
XML
20. minut
Bogportalen
FTP

Rapporterne udtrækkes en gang i døgnet, og placeres på vareejers/beholdningsejers private sikre FTP domæne hos DBK

Outputdata FAQ

1.1 Hvor ser vi forudbestillinger og restordrer?
Pt. understøtter DBKs output-materiale ikke angivelse af Forudbestillinger og restordrer.

Det vil dog være muligt for forlaget at tilgå disse informationer via serviceportalen “Mit DBK”
1.2 Hvor finder vi track and trace data?
Track n’ trace leveres via CD-filerne eller via T-filerne.
Gamle XPI-kunder er vand til at få leveret T&T i en KL-rapport. Pt. understøtter DBKs output-materiale ikke angivelse af T&T ala KLT6!

DBK arbejder på at finde en løsning til distribution af T&T-koder til XPI-kunder – bliver formentligt via en selvstændig fil.
1.3 Er alle typer af transaktioner repræsenteret i DBKs testmateriale?

Det er ikke ALLE Salgs- og krediteringstransaktioner / lagertransaktioner, der er repræsenteret i testmaterialet.

DBKs projektgruppe arbejder på at udarbejde et fuldstændigt testmateriale, hvor alle variationer af transaktioner er repræsenteret.

1.4 Kan DBK levere en mapning mellem det gamle og nye format af output?
DBK arbejder på en mapning mellem gl. PCTransfiler/KL58 og det output-grundlag, så vores forlag lettere kan gennemskue opbygningen af rækker og kolonner i det nye format.
1.5 Hvordan finder jeg XSD beskrivelsen på XML’erne I Datahub_test filen?

Kontakt DBK it, for yderligere oplysninger. DBK it kommer med en løsning

1.6 Er der indbygget et "løbenummer" i DBKs navngivning af outputfiler?

Nej – der styres på dato og tid

1.7 Vil de nye output-filer blive leveret på en ny FTP?

Nej, DBK opretter en ny mappestruktur på den eksisterende FTP, hvor test- og livedata placeres.

1.8 Bliver "reservationer" feltet opdateret så det tæller alle ordrer, både internet og XPI og ordrer tastet fra dbk.dk?

Ja, det vil fremadrettet indeholde alle ordretyper.

Alle artikler om outputdata

Varestamdata

Frekvens: Deltaopdateringer hvert 20. minut og fulde opdateringer hver lørdag Kanal: Leveres på kundens sikre FTP