Uregelmæssigheder i forbindelse med ERP-system skiftet

Mit DBK for forlag

På Mit DBK kan forlag sende bøger som frieksemplarer eller direkte salg, følge ordrer, se lagertal, fakturaer og meget mere.r.

Hjælpeartikler til Mit DBK

Oprettelse af brugere

Hjælp – Oprettelse af brugere Sådan oprettes brugere til Mit DBK Som firmaadministrator kan du selv oprette, rette og slette brugere til mit.dbk.dk for din

Læs mere »

Vis produkter

Hjælp – Vis produkter Produktvisning I produktvisning er der mulighed for hurtigt at se dit forlags produkter. Der er både mulighed for at se de

Læs mere »

Glemt adgangskode

Hjælp – Glemt adgangskode Glemt adgangskode? Hvis du har glemt dit kodeord til Mit DBK, er der hjælp at hente. Du skal blot trykke ‘Har

Læs mere »

Se ordreoversigt

Hjælp – Se ordreoversigt Hvad er ordreoversigt? På Mit DBK kan du se en ordreoversigt. Ordreoversigten viser samtlige ordrer der er tastet i Mit DBK,

Læs mere »

Opret advisering

Hjælp – Opret advisering Hvad er adviseringer? Adviseringer er som det ligger i navnet, information til DBK om at der er en forsendelse på vej.

Læs mere »

Bestilling af makulatur

Hjælp – Bestilling af makulatur Hvorfor og hvordan bestilles makulatur? Makulatur skal bestilles på Mit DBK.  Ved bestilling vil de udvalgte produkter blive makuleret og

Læs mere »

Bestilling af retur

Hjælp – Bestilling af retur Hvor, hvornår hvordan skal der bestilles retur? I Mit DBK kan forlag bestille retur af Direkte Salg og Frieksemplar. Retur

Læs mere »

Direkte salg

Hjælp – direkte salg Hvad er direkte salg? Direkte salg giver forlag mulighed for at sælge bøger, der er lagerført hos DBK, direkte til kunder